Ismét eltelt pár nap...

 2009.01.30. 12:29

és iszonyú léptekkel haladunk a fejlődésben... azaz Marcus. :)
Már nem csak akkor szól, ha kaki van, hanem ha sok a pisi... édes. :)
Ja, és tegnap sikerült kimondania első "mondatát".
Mostanában imád a hűtőben pakolászni, nézelődni... és mit ne mondjak? Pont a tojások a kedvencei... miután már legalább kettőt összetört az utóbbi időben, tanultam az esetekből, és ha látom, hogy huncut mosollyal nyúl a tojások irányába, már kikapom őket onnan... na, tegnap ugyanez volt... nézett rám sunyin és a keze elindult a tojások felé... kivettem a hűtőből a tojásokat, és mondtam neki, hogy amíg a hűtőben turkál, addig nem rakom be őket...
A kis édesem :) Rámnézett a gyönyörű szürkészöld szemecskéivel és a fejét rázva mondta: "Nem be!".
Nagy dolog ám ez, mert ilyenkor már látszik, hogy kezdi felérni ésszel, hogy a szavakat mondatokká is lehet alakítani... okos. :) És még csak 17 hónapos lesz. Azt hiszem, nála egyszerűbb lesz a bilire (wc-re) szoktatás is... Nos, a beszéd igazából nem lep meg, mert annak idején Patrik is nagyon ügyesen, mondatokban beszélt már kétévesen. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://manna30.blog.hu/api/trackback/id/tr13912202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gval1 (törölt) 2009.02.09. 12:10:23

Anyja fia...szuper kis srác:)
süti beállítások módosítása