Muszáj dicsekednem...

 2009.01.24. 21:48

Mindkét fiam egy-egy tünemény :)

Patrik megkapta a félévijét. Szuper! Ismét büszke vagyok rá. :) Jó, nem ért nagy meglepetés, mert tele van ötösökkel, de mégis... olyan jó érzés olvasni, hogy mennyire jól tanul. :)

Kicsit nehéz volt a dolog, mert a kis 8 éves agya még nem tudta igazán lefordítani az olvasottakat, a sok ismeretlen jelzőt (szöveges értékelésről van szó), és a maga eszétől azt hitte, hogy nem jó a bizije... Kis butám, de miután megmagyaráztam megkönnyebbült. :)

 

Marcikám ügyes! Már nem lehet véletlen, mert negyedik napja így történik... szól, hogy valami belekerült a pelusba... édesen ütögeti a pelust és közben mondja, hogy be-be és még azt is, hogy pffff... (mármint büdös...) Akárhányszor így jelzett, mindannyiszor volt benne tényleg cuccos. :)

Roppant büszke vagyok mindkét kis kukisomra. És most valahogy két napja olyan szépen viselkednek egymással is. :)

Tegnapelőtt Marcus a Patrik szobájában játszott, Patrik tévét nézett. Nos, az én kis törpém odabandukolt a nagyobbik manóhoz és nyomott a homlokára puszit. Aztán mégegyet, majd átölelte és megsimogatta... a sírás kerülgetett a meghatottságtól. :)

Ma pedig vendégségben voltunk és mikor hazajöttünk Marcus bolyongott a házban... Patrik éppen foglalatoskodott valamivel, amikor Marcus elment mellette. Patrik átölelte és az mondta neki: - Jaj, szeretlek Te! :)

 

 Nem akartam hinni a fülemnek. :) Marcus is odabújt hozzá... lehet ehhez ennél többet hozzáfűzni?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manna30.blog.hu/api/trackback/id/tr98900354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gval1 (törölt) 2009.02.09. 12:08:54

Nos..szerintem nem lehet hozzáfüzni semmit...klassz srácaid vannak:)
süti beállítások módosítása