Kicsit szégyellem magam

 2008.11.26. 13:43

hogy ide egyre ritkábban jövök. :)

Igaz, most tele vagyok ötletekkel, megvalósításra váró "csodákkal". Legalább olyan izgatott vagyok, mint nagyfiam. Már megbeszéltük, hogy csinálunk képeslapokat, mézes sütit, hétvégén ablakdekorálás - egyelőre csak a lakásban. A külső dekorációk elkészítése, mert ehhez ugye apa segédlete nagyban szükséges áttolódik a jövő hétre, hivatalosan advent első hétvégéjére. :)

Aztán ússzon fényben minden!

Aranyos volt Patrik: mondtam neki, hogy jövő hét végén jön a Mikulás.

Na, erre azt mondta: - Anya, akkor mielőtt jön, fel kell rakni a fényeket, nehogy eltévedjen. :)

Ez persze az én pihent agyam szüleményéből fakad, mert tavaly, amikor már az összes dekoráció, karácsonyi fény megtalálta helyét, olyan fényárban úszott az előtető és a terasz, hogy mondtam a fiúknak: - Na, kész a leszállópálya, most tuti, hogy már nem téved el a Mikulás. :)

Azt hiszem, ez tetszett neki, azért jegyezte meg annyira. :)

Lassan elő kell kotornom az ablakfóliákat, egyéb dekorációs kütyümütyüket... Mert van jó pár. Aztán ha már itt tartunk, akkor még csillogó hópelyheket is gyártani akarunk...

Azt hiszem, a hátralévő idő kevés lesz ennyi terv megvalósításához, de szépen, lassan haladva jutunk, ameddig jutunk. :)

Ez a hét és a jövő hét a takarítás, csinosítás jegyében telik. Jövő hét végén elkezdődnek a kinti "munkálatok", valamint a konyha kerül sorra. Az utolsó héten még (akárhogy is készülök, hogy nem így lesz... :P) valószínűleg hiányzó ajándékok, illetve a kaják hiányzó alapanyagai után fogok rohangálni. :)

Na, mindegy... Végülis minden évben elhatározom, hogy majd jövőre másképp lesz. :)

Hamarosan jövök ismét, addig pedig kellemes várakozást mindenkinek! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manna30.blog.hu/api/trackback/id/tr51789540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gval1 (törölt) 2008.11.26. 16:32:46

De édes Patrik....mellesleg teljesen igaza van....ebben a nagy sötétségben kell valami segítség a rénszarvasos szánnak,nem?:)
süti beállítások módosítása