A családról

 2009.01.21. 12:54

Sajnos mindannyiunkat elkapott (Patrikot kivéve) valami takonykór, de már sikeresen ki is másztunk belőle. :)

Marcus szegénykém majdnem két hétig kínlódott vele, aztán Ervin is több, mint egy hétig. Nem tudom, én minek köszönhetem, de sikerült két-három nap alatt túltennem magam rajta. :)

Ervin végre elment az orvoshoz a magas vérnyomásával, így most kivizsgálják, és kapott egy vérnyomáscsökkentő gyógyszert is. Mellette megpróbál leszokni a cigiről, addig már eljutott, hogy nem vesz, hanem kunyerál. :D

Na jó, tudom, hogy nagyon nehéz. Én is dohányoztam sokáig. Szerencsére "közbejött" Marcus, így két éve már nem szívom a füstrudakat. :) Azt hiszem neki is könnyebben menne, ha lenne igazi "motiváció"... De hát ő nem eshet teherbe... Azon kívül nem tudom, hogy mi kényszerítené arra esetleg, hogy saját elhatározásából azt mondja: holnaptól nem gyújtok rá... vagy ez az utolsó cigim.

Na, mindegy, nagyon nem akarom piszkálni érte. Az úgy sem jelent semmit,  hogy én piszkálom, ha ő nem akarja, nem igaz? Sőt, lehet, hogy meg is makacsolja magát.

Patrik pénteken kapja meg a félévi értékelést. Hát, iszonyat kíváncsi leszek. Bár, gondolom, hogy nagy meglepi nem fog érni, mert nagyon ügyes és okos fiú. Büszke vagyok rá. :)

Marcuskám... :) Igen, ő is kész kispasi már. Fut, rohan, állandóan fontos dolga van. :) Imádja az autókat és a kutyákat. Már körülbelül 10-12 szót használ, és iszonyat jól kifejezi magát. Nem utolsó, hogy emellett már szinte mindent meg is ért. Kb. 83 centi lehet és 13 kiló. És okos! És szép! És-és-és-és... na, mindegy, nem akarok elfogult lenni. :D

Rólam nincs mit írni. Az életemet a család, a háztartás és a diéta tölti ki. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://manna30.blog.hu/api/trackback/id/tr16893285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása