Hamarabb írok

 2008.11.26. 23:46

mint gondoltam. :)

Nos, a mai napon elkezdtük a képeslapok készítését. Először is sablonokat kerestünk, mindenfélét, ami a karácsonyra jellemző. Van egy csomó: gyertya, harang, szív, hóember, angyalka, csillag, hópehely és még sorolhatnám.

Vannak szép színes kartonlapjaink, ezek a levelezőlapok alapjai. Van rengeteg színes papírunk, organzánk, krepp papírunk, sőt, az idén először még fémhálót is vettem, hogy ne szenvedjünk hiányt alapanyagokból. :)

Nos, az A/4-es kartont félbevágtuk, így az A/5-ös méretből készültek a lapok. Félbehajtottuk, és a sablon alapján színes papírból (ma csak ilyet készítettünk) kivágott mintákat az elejére ragasztottuk. Igaz, elég későn kezdtük el (majdnem nyolckor), de negyed tízre elkészült 4 db.

Patrik már elkezdte szétosztani őket, melyik kié lesz. Végülis annyiból nagyon jó, hogy mindenki teljesen egyedi lapot kap majd, mert két egyforma tutira nem lesz. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Természetesen a formák kivágását rám bízta, azt mondta, nekem ez biztosan jobban sikerül. :) Közben neki sürgős dolga akadt: megírta a kívánságlistáját. Ez már kis kora óta hagyomány nálunk, minden évben már Mikulás előtt megírja (amíg nem tudott írni, addig lediktálta) a listát, kiragasztjuk az ajtóra, hogy a Mikulás és a Jézuska is jól láthassa. :)

Sokszor sok felesleges dolog kerül a listába, de azért használható ötletek is vannak, és ráadásul ez azért nagyon jó, mert valóban azok a dolgok kerülnek listára, aminek valószínűleg örülni is fog. Nekünk is van miből csemegézni, és a rokonoknak is. :)

Mondtam Patriknak, hogy ha holnap hazaérek a vásárolgatásból, akkor folytatjuk, ameddig el nem jutunk odáig, hogy mindenki részére elkészülnek a lapok. :)

Ja, és el ne felejtsem! (Igaz, más téma!) Az én ügyes nagyfiam ma egy sima és egy csillagos ötöst is hozott. :)

Imádom, mert annyira okos! :)

Na, lassan megyek. Amíg itt írogatok, addig a képeimet töltögetem fel, mert már annyi van a gépemen, gondoltam tárolja a Picasa szervere, ne én. Aztán ha időm lesz, akkor majd rendezgetem őket, s végül kiírom DVD-re. :)

Jó éjt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manna30.blog.hu/api/trackback/id/tr48790594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gval1 (törölt) 2008.12.03. 16:39:04

Kíváncsi lennék,hogy a felírt ajándékok mekkora listát takarnak:)
süti beállítások módosítása